Munca la domiciliu

Castiga bani in plus testand produse la domiciliu

Castiga bani in plus testand produse la domiciliu

Multora dintre voi salariul nu va este suficient pentru toate cheltuielile lunare. Din pacate, aceasta este o realitate cu care se confrunta multi dintre cei care primesc un salariu minim pe economie. Este firesc ca intr-o astfel de situatie sa cautati si alte surse prin care sa suplimentati venitul financiar lunar.

Sa primesti in mod gratuit produse acasa si sa le testezi, nu poate fi decat minunat si avantajos, in conditiile in care primesti si bani pentru a face acest lucru. Salariat sau student, fara posibilitatea de a alege un job part-time pentru ca orele de serviciu sau cursurile nu-ti permit, vei fi surprins sa vezi cate firme si-ar dori sa te plateasca pentru a testa produse pe care le au in oferta. Mai mult, astfel de oferte ii includ si pe seniori, pensionari care vor sa fie activi inca.

In ce consta munca de testare a produselor?

Concret, vei primi acasa produsele pe care va trebui sa le testezi. Nu va trebui sa platesti pentru acestea, insa va trebui sa oferi un feedback – Atentie! Unul sincer. Exista firme care te vor plati cash, iar altele iti vor permite sa vinzi produsul pe care l-ai primit pentru testare, ceea ce inseamna ca il vei putea valorifica online, pe unele retele sociale, de exemplu. Prin urmare, foarte posibil sa nu primesti bani pentru serviciile tale, dar chiar si asa se merita sa incerci pentru ca vei ramane cu produsele pe care vei putea sa le vaorifici, acestea fiind deseori destul de costisitoare.

Ce produse ai putea sa primesti pentru testare?

Gama de produse pe care vei putea sa le primesti este foarte diversificata: de la carti si reviste, la cupoane pentru magazine, websiteuri, si daca esti norocos, la dispozitive Apple, pana la produse de ingrijire personala si chiar mancare. Frecvent, cautati sunt evaluatorii de produse digitale, doar ca pentru a te inscrie in lista aplicantilor este necesar sa ai cunostinte in domeniu, sa fii priceput.

Ai in vedere, totusi, ca simpla inscriere pe un site pe care se cauta evaluatori de produse nu presupune inevitabil si selectarea ta. Sunt mii de aplicanti, iar companiile au totusi un buget limitat pentru astfel de activitati. Pune in balanta! Incercand, poti sa primesti produse pentru testare, ceea ce inseamna bani! In caz contrar, nu! Rezulta ca ar fi bine sa incerci si sa vezi ulterior daca iti doresti sa continui sau nu.

Unde te poti inscrie pentru a activa ca tester

Sunt atat de multe, incat nu prea stii spre care sa iti indrepti in mod prioritar atentia. Sunt evaluatori de produse care considera ca intre cele mai bune ar fi: Buzaar.com, Buzzstore.ro, I-Say.com, pineconeresearch.com, Toluna.com, UserTesting.com, Testspin.com. Toate desfasoara frecvent campanii de testare produse. Ce trebuie sa faci? Te inregistrezi, primesti gratuit produse, indeplinesti conditiile impuse de compania respectiva si, in final, produsele sunt ale tale.

Intre conditiile pe care le solicita o campanie, cel mai des sunt incluse urmatoarele: exprimarea unui feedback cu privire la produsul testat, postarea unor fotografii cu produsele respective pe retele de socializare.

Tespin.com, de exemplu, are ca domeniu de activitate cercetarea de piata prin intermediul Internetului. Membrii site-ului participa la testarea unor produse sau servicii digitale, site-uri. Initial, userii inregistrati pe site testeaza si apoi sunt solicitati pentru a completa sondaje de grup. La final, plata este primita in dolari testspin, in fond, puncte care se cuantifica in dolari reali atunci cand testerul cumuleaza 10000. Plata se face pe Amazon sau prin Paypal.

Avantajele de care poti sa dispui ca tester

Alegand sa testezi produse sau servicii vei beneficia de o multime de avantaje. Le poti lua in calcul si pe urmatoarele:

– Inregistrarea pe site-urile de profil este gratuita, ceea ce inseamna ca nu este necesar sa dispui de bani pentru investitia initiala;
– Poti avea minim 16 ani sau poti fi pensionar – acesta este un aspect care chiar nu conteaza;
– Nu esti obligat sa testezi produse care nu te atrag – de exemplu, produse pentru slabit;
– Iti desfasori activitatea in tara ta, ceea ce inseamna ca vei comunica in limba romana;
– Poti sa construiesti un blog, pe care sa scrii din experienta despre produsele testate – vei ajunge sa fii vizibil in mediul online;
– Activitatea nu este dificila, in fond, se bazeaza pe un feedback sincer;
– Poti deveni leader de opinie si, astfel, in atentia celor care dezvolta produse noi, care iti pot solicita serviciile.

Cum decurge activitatea de tester

Similar oricarei activitati si testarea de produse implica parcurgerea unor pasi. Sa vedem care sunt acestia!
– Primul pas consta in inregistrarea pe un site – poate fi unul dintre cele mentionate anterior sau un alt site despre care ai citit review-uri bune. Completarea formularului de inscriere necesita furnizarea datelor personale.
– Al doilea pas consta in completarea unui chestionar pe care il vei primi pe adresa de e-mail (iti recomand sa iti faci o adresa de e-mail special pentru activitatea asta).
– Urmeaza sa aplici pentru campaniile de testare care te atrag. Daca ai sansa sa corespunzi profilului cautat de compania x, vei fi invitat/a sa fii unul dintre cei care testeaza produsele companiei, parte din campanie. Intelegi acum de ce profilul trebuie completat cu mare atentie. Ai in vedere sa verifici frecvent daca ai primit invitatii, pentru a te putea inscrie la timp – bineinteles, daca esti interesat/a de produsele sau serviciile care urmeaza sa fie testate.
– Presupunand ca ai fost selectat/a pentru o campanie, urmeaza sa primesti acasa pachetul cu produse gratuite pentru testare.

In ceea ce priveste testarea propriu zisa a produselor, iata cum trebuie sa procedezi:

– In primul rand, imediat dupa ce primesti produsele, intra pe site si scrie despre primul impact – prima impresie despre produse.
– In timp ce testezi produsele, ai in vedere sa scrii despre acestea pe retele de socializare. Aici poate intra in discutie si crearea unui blog care iti va asigura vizibilitate in spatial online.
– Completeaza in timp util sondajele pe care le primesti de la firma din a carei campanie faci parte.
– Ai grija, in feedback-ul pe care il treci in rapoartele pe care le trimiti periodic la firma, trebuie sa treci doar opinii sincere – bune sau rele, deopotriva.

In concluzie, sa fii buzzer, tester, evaluator sau cum vrei sa spui, nu implica o munca dificila, dar seriozitate, da! Este o modalitate simpla de a te bucura de un venit lunar in plus si, de ce nu, ar trebui sa o incerci! Dupa cum iti spuneam si anterior, incercand ai doar de castigat, in caz contrar nu ai cum sa stii cat de bine ti s-ar fi putut potrivi o astfel de activitate!

6 Comments

6 Comments

 1. Ioana222

  October 14, 2018 at 5:47 am

  Eu am anceput deja dar locuiesc in Suedia si aici ie mai usor

 2. Iordache

  November 4, 2019 at 10:28 pm

  Sunati sau dati detalii,sunt somer.caut de lucru.

 3. Dinca ioana

  December 1, 2019 at 8:31 pm

  Vreau munca la domiciliu

 4. Dinu zlatita

  November 17, 2020 at 7:00 pm

  Bună!
  A-și dori să încerc și eu cum pot intra în posesia accestor produse,și pasi care trebuie executați?

 5. Cosmina

  December 9, 2020 at 3:41 pm

  Vreau sa încep si eu

 6. Simu Angela

  September 29, 2021 at 10:26 am

  Doresc sa asamblez pixuri la domiciliu,as dori sa stiu cum va pot contacta,email,denver4264@gmail.com(al meu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top

Un truc online pentru a castiga sume imense

Citeste articolul urmator
close-link