Munca la domiciliu

Completeaza sondaje de opinie si obtine un venit stabil

Completeaza sondaje de opinie si obtine un venit stabil

Te afli in situatia in care timpul liber iti permite sa desfasori activitati care sa iti asigure un plus financiar lunar si nu stii spre ce anume sa iti idrepti atentia? Completarea sondajelor ar putea fi o solutie. Nu iti imagina ca ai putea sa te imbogatesti completand sondaje, dar cateva sute lei poti primi lunar dintr-o astfel de activitate. In plus, este o activitate simpla si se poate desfasura in confort, de acasa (vezi oferta completa).

Comportamentul consumatorilor este, fara indoiala, un punct de interes pentru companiile care vor sa cunoasca cat mai multe opinii ale acestora, pentru ca ulterior sa propuna produse si servicii care sa se vanda bine. Iata un motiv pentru care merita sa incerci! Pana la urma, de ce sa nu iti exprimi opiniile contra cost?

Presupunand ca ai decis sa incerci, de unde incepi?

Incepi pe Internet si tot in mediul online continui. Exista o multime de site-uri care iti pot oferi o astfel de posibilitate, pe unele dintre acestea sondajele putand fi completate nu in mai mult de 10 minute (unul).

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti creezi o adresa de e-mail pe care sa o utilizezi doar pentru sondaje, astfel vei putea sa eviti aglomerarea cu mesaje a e-mail-ului privat si vei putea urmari cu acuratete sondajele care ti se trimit pentru a le completa. De asemenea, creaza un cont Gmail.

Urmatorul pas consta in inscrierea pe mai multe site-uri de profil. Urmeaza sa confirmi inscrierile. Vei primi e-mail-uri in sensul asta. La crearea unui cont ti se vor solicita si informatii personale, precum varsta, sexul si adresa. Gata! Vei incepe sa primesti sondajele pe e-mail!

Pentru ca totul sa mearga bine, iti recomandam sa ai in vedere si urmatoarele sfaturi:

De regula, site-urile pe care te vei inscrie sa completezi chestionare online limiteaza retragerea sumelor de bani la un minim de la care vei putea sa incepi sa faci acest lucru. Nu lasa sa se stranga o suma de bani mai mare decat minima admisa pentru retragere, pentru ca te poti trezi cu surprize neplacute.

Pe de alta parte, nu te lasa amagit/a de oferte care inca de la inceput ti se par nerealistice. Prin completarea chestionarelor poti obtine sume mici, nicidecum fabuloase. De astfel, daca constati ca ai fost inselat/a, poti depune o plangere.

Nu plati sa completezi chestionare, regula este ca tu sa primesti bani contra acestui serviciu. De asemenea, tine o evidenta a sondajelor completate.

La momentul completarii formularului de inscriere, ofera in mod onest informatiile. Nu ai niciun motiv sa minti. Cu toate astea, te poti folosi si de cateva trucuri. Daca spre exemplu, esti intrebat/a daca intentionezi sa cumperi produsul x, cel mai potrivit este sa oferi un raspuns afirmativ. Similar daca esti intrebat/a daca iti doresti o vacanta in strainatate. Faptul ca iti exprimi interesul ii va determina pe cei care iti trimit sondaje sa iti trimita un numar mai mare pentru completare.

Catre ce site-uri ar trebui sa iti indrepti atentia?

Cel mai sigur catre acelea despre care altii care au experimentat inaintea ta spun ca sunt sigure, fie ca este vorba despre sondaje in limba romana, fie ca este vorba de sondaje in limba engleza.

Cateva exemple de platforme romanesti pe care poti sa completezi chestionare:

– Exprim.ro – ai putea sa o incerci, pare a fi un site preferat de un numar mare de utilizatori. Ca urmare a completarii sondajelor vei primi puncte pe care ulterior le poti converti in lei. Minimul pe care il poti retrage este de 100 de lei, insa nu in bani – vei primi bonuri cadou sau voucher e-MAG.
– ivox.ro – completand sondaje pe acest site vei primi puncte ce vor fi transformate in cupoane de reduceri.
– Marketagent.com – o platforma pe care se inregistreaza zilnic 1000 de persoane. Suna fabulos, dar de la 1.01.2018 au fost castigati, pana la momentul in care scriem articolul, nu mai putin de 1.283.391,10 EUR.
– Mobrog.com – un site pe care poti sa te inscrii pentru ca are si varianta in romana. Un avantaj este ca dispune si de aplicatie mobila. Ofera 2-15 lei/sondaj, bani pe care ii poti face si in drum spre serviciu, in metrou, cu aplicatia la indemana pe telefon. Un alt avantaj al site-ului consta in faptul ca iti ofera posibilitatea de a alege sondaje de interes pentru tine.
– social.i-say.com – pe acest site poti completa aproximativ 10 sondaje pe luna, putand sa primesti in schimb bani si carduri cadou. Pentru un singur sondaj vei primi aproximativ 18 lei.
– Sondajeledecomparatie.ro – Un site foarte serios, de la care vei putea primi nu mai mult de 5 chestionare intr-o luna. Putine, dar sigure! In plus, nu te limiteaza nimic sa te opresti doar la el.
– Talkonlinepanel.com – inscrierea pe acest site are ca rezultat castigarea de puncte, pe care ulterior le poti converti in bani sau produse.

Exemple de site-uri pe care poti sa completezi sondaje in limba engleza

Daca stii foarte bine limba engleza poti completa sodaje pe site-uri din afara. Vei fi avantajat pentru ca poti sa castigi mai mult. Poti sa incerci pe land.linguotica.com, legerweb.com, opinionoutpost.com, pineconeresearch.com sau pollbuzzer.com. Bineinteles ca sunt cu mult mai numeroase, dar cauta sa afli informatii cu privier la seriozitatea lor inainte de a te inscribe.

Fie ca alegi sa completezi sondaje in romana, fie ca alegi sa completezi in limba engleza, cert este ca nu vei putea sa te imbogatesti. Da, vei putea obtine un plus de aproximativ 100 -150 de dolari pe luna, ceea ce inseamna ceva, avand in vedere ca nu va fi necesar sa depui o munca dificila.

Site-urile pe care le-am mentionat anterior sunt intr-adevar cele pe care merita sa incerci, fiind selectate in functie de simplitatea cu care pot fi utilizate, numarul de chestionare pe care il poti completa lunar si suma pe care o poti obtine lunar. Este important sa te inscrii pe mai multe astfel de platforme pentru a obtine un venit mai consistent.

In mare majoritate, astfel de platforme utilizeaza Paypal pentru plata, motiv pentru care ar trebui sa te familiarizezi si cu acest serviciu.

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    July 31, 2018 at 1:11 pm

    Eu completez sondaje dar in limba engleza si nu am depasit niciodata un castig mai mare de 20 usd pe zi, e normal ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top

Un truc online pentru a castiga sume imense

Citeste articolul urmator
close-link