Munca la domiciliu

Confectionari plicuri la domiciliu, cat de profitabil mai este in 2019?

Confectionari plicuri la domiciliu, cat de profitabil mai este in 2019?

Pentru ce care intentioneaza sa isi rotunjeasca veniturile, se afla intre joburi sau pur si simplu vor sa castige niste bani, un job la domiciliu este o idee atragatoare. Cu ani in urma, piata oferea foarte multe oportunitati de lucru de acasa, potrivite atat barbatilor cat si femeilor: etichetat de cosmetice, insirat margele , confectionat jucarii sau bijuterii, sortat nasturi, asamblat pixuri si stilouri etc. si, lucrand cateva ore pe zi, oamenii isi puteau asigura astfel un venit decent.

In ziua de astazi insa, cand totul se face in serie prin procese mecanizate, este greu de cazut ca aceste joburi mai sunt intr-adevar o sursa credibila de bani. Pentru multi pare greu de crezut ca in 2019 mai exista firme care angajeaza oameni la domiciliu pentru a confectiona plicuri :

Confectionat plicuri la domiciliu – o oportunitate reala de castig

Totusi, joburile de la domiciliu nu au disparut, ci, din contra sunt in continuare la mare cautare. Diferenta este ca acestea s-au mulat pe nevoile pietei. In timp ce locurile de munca de acasa “clasice” sunt din ce in ce mai greu de gasit, internetul este invadat de joburi moderne precum traducator, copywriter, web developer etc. Multe din acestea necesita un laptop si conexiune la internet.

Exista insa multe persoane care nu doresc joburi care se desfasoara online, potrivindu-se mai degraba pentru partea de lucru manual. De aceea, confectionarea de plicuri ramane in continuare un loc de munca destul de solicitat.

In plus, cerere inca exista din partea persoanelor care vor plicuri sau invitatii pentru diferite evenimente si apreciaza lucrurile handmade. Este de la sine inteles ca aceste plicuri sunt mult mai deosebite, cu un design special.

Cum se confectioneaza plicurile la domiciliu?

In primul rand, este nevoie de foarte multa rabdare si de o persoana atenta la detalii. Activitatea in sine nu este dificila si odata cu practica lucrurile sunt si mai simple. Se realizeaza un sablon, iar pe baza acestuia se face numarul de plicuri solicitat prin comanda, intr-un timp limita exprimat de angajator. Fiind vorba cel mai adesea de plicuri si invitatii la evenimente, respectarea termenelor limita este foarte importanta, motiv pentru care persoanele care vor sa lucreze la confectionarea acestor accesorii la domiciliu trebuie sa ia in serios aspectele legate de timp.

Mai multe informatii despre fiecare comanda in parte este primita in colet de catre fiecare angajat , odata cu materialele necesare realizarii. Crearea plicurilor la domiciliu poate fi o treaba usoara pentru cei care au indemanare si simt estetic, insa se poate dovedi o adevarata corvoada pentru cei care nu sunt obisnuiti sa faca lucruri migaloase.

Sfaturi pentru cei care isi doresc joburi la domiciliu

Daca se analizeaza posibilitatile de castiguri stand acasa, este clar ca exista si alte variante de joburi mult mai bine platite decat confectionarea plicurilor. Totusi, pentru cei ce se considera potriviti pentru un astfel de job, activitatea poate fi transformata intr-o sursa de venit considerabila daca se investesc cateva ore zilnic. Problema este ca pe piata exista o cerere foarte mica pentru astfel de servicii, asa ca identificarea unui post in confectionarea plicurilor poate sa dureze foarte mult timp.

O varianta de luat in calcul ar fi deschiderea unei mici afaceri pe acest profil – vezi detalii. Se poate incepe cu un minim de materiale si ustensile necesare, urmand ca eventualele castiguri sa fie investite pentru extindere.

Comenzile pot fi reprezentate de plicuri de bani, meniuri si numere de masa, invitatii pentru nunta/botez. Pe site-urile de socializare exista foarte multe cereri de accesorii pentru diverse evenimente.

Desi nu este cea mai banoasa munca ce se poate practica la domiciliu, confectionarea plicurilor ramane si anul acesta o oportunitate de castig pentru toti cei care cauta o sursa suplimentara de bani.

12 Comments

12 Comments

 1. marcela popa

  January 11, 2019 at 6:36 pm

  Plicuri sau felicitari/invitatii la nunti si botezuri ca nu mai inteleg nimic ?

 2. Maria Nasaudean

  January 22, 2019 at 8:51 am

  Vreau si eu

  • Solyom Lucia

   November 11, 2019 at 8:26 pm

   Detalii?

 3. LIVIA

  March 11, 2019 at 10:14 am

  Vreau si eu

 4. Pana Mihaela

  May 2, 2019 at 4:49 am

  Buna dimineața vreau și eu

 5. Georgia

  May 4, 2019 at 10:14 am

  Ma intereseaza acest job

  • Radulescu Georgiana

   December 3, 2019 at 11:29 am

   Ma intr

 6. Necula Georgeta

  October 18, 2019 at 2:35 pm

  si eu vreau cum pot sa iau mai multe detali .sau un contact

 7. Constantin Liliana

  November 17, 2019 at 7:02 pm

  Buna seara as dori si eu la ansamblare picuri . Va multumesc

 8. Elena Iancu

  November 27, 2019 at 3:28 am

  Buna dimineata.
  Ma intereseaz a acest tip de job.
  Va rog sa ma contactati.

 9. Chirilă Liliana Daniela

  January 7, 2020 at 6:28 pm

  Vrei si eu pachetul de instrumente necesare

 10. Iova Gabriela

  November 9, 2020 at 8:20 pm

  Mai este valabil anunțul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top

Un truc online pentru a castiga sume imense

Citeste articolul urmator
close-link