Munca la domiciliu

Insirat margele la domiciliu si vanzarea produselor realizate

Insirat margele la domiciliu si vanzarea produselor realizate

Insiratul de margele la domiciliu, impreuna cu vanzarea produselor realizate presupun o activitate foarte migaloasa, care nu poate fi intreprinsa decat de persoane care au multa rabdare in general. In ultimul timp, pe Internet au aparut destul de multe oferte de astfel de job-uri, insa este recomandat ca ele sa fie studiate cu atentie. Nu de putine ori s-a intamplat ca anunturile sa fie false, iar oamenii sa fie inselati. Pentru a descoperi insa ce presupune insiratul de margele si cum se poate transforma aceasta activitate intr-o sursa suplimentara de venit, cei interesati nu trebuie decat sa citeasca randurile de mai jos!

In ce consta insiratul de margele

Practic, insiratul de margele la domiciliu este o activitate foarte migaloasa, care necesita timp, rabdare si atentie, avand ca scop realizarea unor modele interesante, de cele mai multe ori pentru bijuterii. Doamnele si domnisoarele apreciaza foarte mult obiectele lucrate manual, asa ca aceia care au talent in acest domeniu, il pot fructifica prin realizarea unor bratari, coliere sau cercei pe care sa le vanda persoanelor interesate.

Care sunt materialele prime necesare si de unde trebuie procurate

Cei care se ocupa de realizarea bijuteriilor din margele au nevoie de cateva materiale esentiale pentru a-si desfasura activitatea. In primul rand este vorba, bineinteles despre margele. Acestea pot fi achizitionate de la marochinarii, de pe Internet, unde exista site-uri dedicate, de specialitate, ori din magazinele en-gros, unde se vand foarte multe modele interesante, toate aduse din strainatate.

De asemenea, printre materialele necesare se numara si ata pe care urmeaza sa fie insirate margelele. Cei care doresc sa realizeze bijuterii mai rezistente pot opta si pentru fire de undita (guta), care sunt din plastic si care se deterioreaza mai greu. Ata si firele de undita trebuie si ele achizitionate tot de la magazine en-gros, acolo unde se vand doar cantitati mai mari, in diferite modele. Nu in ultimul rand, pentru ca bijuteriile sa fie finalizate, mai este nevoie si de incheietori speciale.

Unde se pot gasi modele interesante pentru bijuterii

Internetul este o sursa foarte buna cand vine vorba despre modele pentru bijuterii realizate manual din margele. Cei care desfasoara acest tip de activitate pot gasi pe YouTube tutoriale foarte interesante, in care sunt prezentate tehnicile necesare pentru obtinerea unor modele deosebite. De asemenea, mai exista si site-uri de specialitate, unde persoanele pasionate de insiratul margelelor ofera sfaturi despre modele si tipuri de bijuterii lucrate manual cu margele.

Bineinteles, cei care au o imaginatie foarte bogata isi pot folosi propriile viziuni pentru conturarea unor coliere, a unor bratari sau a unor cercei deosebiti, care sa fie realizate in model unicat sau pot discuta direct cu clientii, pentru a descoperi ce le-ar placea acestora.

Care sunt calitatile necesare pentru realizarea bijuteriilor din margele

Cei care cocheteaza cu ideea de a incepe sa se ocupe de realizarea bijuteriilor din margele trebuie sa stie ca principalele calitati de care trebuie sa dispuna sunt urmatoarele: atentie, rabdare si precizie (asemeni asamblarii pixurilor – vezi detalii aici). De asemenea, trebuie sa fie capabili sa respecte termenele limita, pentru ca toti clientii sa-si primeasca produsele la timp. In plus, foarte importanta este organizarea: stocurile trebuie sa fie refacute in permanenta, pentru ca margelele sa nu se termine la mijlocul unei bratari, de exemplu.

Cum se poate verifica veridicitatea unui anunt cu joburi de insirat margele

Pentru ca oamenii sa nu cada in capcana anunturilor false cu joburi de insirat margele, acestia trebuie sa verifice in primul rand informatiile incluse in textele anunturilor: numele companiei, adresa fizica, datele de contact. De exemplu, un sfat foarte bun este ca numarul de telefon sa fie verificat pe Google. Daca si alte persoane au cazut intr-o capcana, cu siguranta au postat detalii despre situatia prin care au trecut si astfel ii pot ajuta pe alti oameni sa evite aceleasi tipuri de situatii.

Care sunt avantajele unui job de insirat margele acasa

Confortul de a lucra din propria locuinta este foarte important. Cei care se ocupa de insiratul margelelor pot lucra comod, in hainele preferate de casa si astfel vor reusi sa dea mai mult randament fara sase streseze inutil cu detaliile care tin de prezenta la un job fizic.

Bine de luat in considerare este si faptul ca insiratul margelelor poate fi o pasiune transformata intr-un job, ceea ce inseamna ca toate bijuteriile vor fi lucrate cu multa grija si cu drag! Atunci cand oamenii iubesc ceea ce fac, totul devine mai simplu!

10 Comments

10 Comments

 1. Ilie Mariana

  January 15, 2019 at 5:19 pm

  Bună seara mar interesa să lucrez de acasă lucru manual mai este valabil anuntul?

 2. Matac Cristina

  January 25, 2019 at 10:49 am

  Bună mă numesc cristina și vrei sa lucrez de acasă lucru manual sunt o mama singură și nu vă rog răspuns cât mai repede Mulțumesc

 3. Sandra valentina

  January 25, 2019 at 2:51 pm

  Bună seara mă interesează să lucrez de acasă lucru manual mai este valabil anunțul

 4. Manta-Roșie Raluca Simona

  October 31, 2019 at 7:11 am

  Buna ziua! Mai este valabil anuntul ?

 5. stan ionela elena

  November 17, 2019 at 8:41 am

  buna ziua ma intereseaza sa lucrez de acasa lucru manual mai este valabil anunt

 6. Iorga Dragos

  January 12, 2020 at 1:32 pm

  Buna ziua ! Ma intereseaza confectionarea de margele, plicuri sau pixuri de acasa. Multumesc.

 7. kurunczi Ionela

  November 4, 2020 at 8:26 am

  buna sunt o mamica de doi copii sunt casnica si doresc sa lucrez de acasa insirat margele sau creare de bratari coliere etc.am experienta am lucrat in domeniu tot acasa si chiar am vandut.astept oferte serioase va rog .multumesc

 8. Georgiana Marcu

  November 27, 2020 at 11:07 am

  Bună ziua sunt mama de 4 copii și vreau sa lucrez acasă urgent

 9. adriana

  January 6, 2021 at 1:08 pm

  buna ziua.ma intereseaza sa lucrez ceva de acasa,lucru manual. astept raspuns

 10. Mara

  March 13, 2021 at 8:44 am

  Buna mă numesc Mara am 14 ani si asi dori tare mult sa fac si eu sa lucrez de acasa cu mărgele am foarte mult timp liber si vreau sa am bani mei am mai lucrat cu cu ceva la fel de migălos si am foarte multă răbdare și inspirație mă puteți ajuta va rog vreau câteva detalii astept un raspuns cat mai repede va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top

Un truc online pentru a castiga sume imense

Citeste articolul urmator
close-link